Dauwtrapfeest 2022 Deurningen Hemelvaartsdag 2022

Dé Hemelse-Nacht bij Pelle's Café

De avond voor het dauwtrapfeest wordt in samenwerking met Pelle's Eten en Drinken de Hemelse-avond gehouden. Vanaf 19.30 uur inloop. De band Disorder zal na 20.00 uur het podium betreden en staat garant voor een avond spetterende rockmuziek.

Dauwtrapfeest: Plezier voor jong en oud

• voor de echte dauwtrappers de eerste stop voor een kop koffie • voor de koopjesjagers op zoek naar prullaria op de vlooienmarkt • voor de kinderen de draaimolen, het springkussen of een ballon van de clown en natuurlijk de gezelligheid met een drankje en hapje op het plein met muziek; voor jong en oud, voor elk wat wils.

Kunstmarkt Deurningen

Dauwtrapfeest Deurningen wordt dit jaar uitgebreid met een kunstmarkt! In de prachtige, sfeervolle pastorietuin tonen 24 regionale kunstenaars hun werk. Deze kunstmarkt is een mooie aanvulling in het dorp op Hemelvaartsdag. Kom langs, ontmoet de kunstenaars en geniet van een breed scala aan kunstdisciplines.

Op het Podium

Ben the Banjoman en Cartoon Puur zorgen voor de muzikale omlijsting. Ben the Banjoman weet iedereen te vermaken met gezellige Nederlandstalige meezingers. Cartoon staat voor akoestische muziek van het puurste soort en met een veelzijdig repertoire zullen zij in de middag het feestterrein van muziek voorzien.