Dauwtrapfeest 2019 Deurningen Hemelvaartsdag 2019

Dauwtrapfeest: Plezier voor jong en oud

• voor de echte dauwtrappers de eerste stop voor een kop koffie • voor de koopjesjagers op zoek naar prullaria op de vlooienmarkt • voor de kinderen de draaimolen, het springkussen of een ballon van de clown en natuurlijk de gezelligheid met een drankje en hapje op het plein met muziek; voor jong en oud, voor elk wat wils

Dé Hemelse-Nacht

De avond voor het dauwtrapfeest wordt in samenwerking met Pelle's Eten en Drinken de Hemelse-avond gehouden. De opening van de avond zal verzorgd worden met muziek van de Plechelmus Harmonie, vervolgens Fifa e-football-tournooi, Speakers Corner met Gerald Moleman en de avond wordt afgesloten met live muziek van Disorder.

Valkerij Rijssen

Valkerij Rijssen is te gast op het Dauwtrapfeest op Hemelvaartsdag in Deurningen. De vakenier zal met zijn roofvogels een demonstratie geven. Met zijn uilen en buizerds en gieren zal hij u vol enthousiastme van alles vertellen over deze prachtige roofdieren. Kom je ook? Misschien kan je op de foto met een van deze geweldige volgels.

Op het Podium Deurningen

In de middag zal Cartoon Puur ten tonele verschijnen. Met akoestische muziek van het puurste soort is waar Cartoon voor staat. Heerlijke herkenbare muziek van de sixties tot nu. Een groot, veelzijdig repertoir voor een breed publiek. Cartoon zal op Hemelvaarsdag het feestterrein van gezellig muziek voorzien.