Dauwtrapfeest 2023 Deurningen Hemelvaartsdag 2023

Dé Hemelse-Nacht bij Pelle's Café

De avond voor het dauwtrapfeest wordt in samenwerking met Pelle's Eten en Drinken de Hemelse-Nacht gehouden. Vanaf 20.00 uur een mooi programma met dweilorkesten, Harmonie, Slagwerkgroep en Martin Ankoné en partner. Samen zullen zij, met de Hemelse Nacht, Hemelvaart muzikaal inluiden

Dauwtrapfeest: Plezier voor jong en oud

• voor de echte dauwtrappers de eerste stop voor een kop koffie • voor de koopjesjagers op zoek naar prullaria op de vlooienmarkt • voor de kinderen de draaimolen, het springkussen of een ballon van de clown en natuurlijk de gezelligheid met een drankje en hapje op het plein met muziek; voor jong en oud, voor elk wat wils.

Kunstmarkt Deurningen

Ook dit jaar weer met een kunstmarkt op het Dauwtrapfeest! In de sfeervolle pastorietuin tonen regionale kunstenaars hun werk. De kunstmarkt is een mooie aanvulling in het dorp op Hemelvaartsdag. Kom langs, ontmoet de kunstenaars en geniet van een scala aan kunstdisciplines.

  • Kunstmarkt Deurningen
  • Op het Podium

    Live muziek mag natuurlijk niet ontbreken op het Dauwtrapfeest. De band Cartoon zal tijdens Hemelvaart het podium betreden. Cartoon staat voor akoestische muziek van het puurste soort en met een veelzijdig repertoire zullen zij in de middag het Dauwtrapfeest van muziek voorzien.